Vad du kan vänta dig av en lektion med missionärerna

De ber tillsammans med dig

De kommer att fråga om de får börja med en bön. Om det känns bra för dig kanske de till och med ber dig att hålla bönen. Målet är att inbjuda den Helige Anden att vara med i samtalet.

De läser tillsammans med dig

De kommer att läsa i Bibeln. De kommer också att berätta för dig om Mormons bok. Som ytterligare en helig bok som undervisar om Jesus är den en perfekt följeslagare till Bibeln och kan hjälpa dig förbättra din relation till Gud. Missionärerna kommer att ge dig ett gratis exemplar och de kommer att be dig att läsa den och be för att få veta om den är sann.

Om du väljer att utföra det här enkla experimentet är vi övertygade om att du får svar på din bön.

Be missionärerna besöka dig
Vi gör vårt bästa för att besvara dina frågor om andliga saker och hjälpa dig komma närmare Jesus Kristus.
Träffa missionärerna

De besvarar dina frågor

När du pratar med missionärerna och ställer frågor får du svar på de frågor du har. Missionärerna bestämmer tid för att träffa dig igen för att fortsätta samtalet. Under ert uppföljningsmöte lär de dig mer om Bibeln, Mormons bok, tro, omvändelse och andra viktiga lärosatser i Jesus Kristus evangelium. Framför allt uppskattar missionärerna den tid du ger dem och respekterar ditt val att träffa dem igen eller inte.

Om det låter intressant eller till och med till hjälp för dig uppmuntrar vi dig att be missionärerna besöka dig utan kostnad och utan förpliktelser.

Låt oss hjälpa dig stärka din relation till Jesus Kristus
Boka ett besök